Järbo: Lastbil och personbil krockade på väg 302

2429

Strax före kl 11:00 på tisdagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 302 mellan Järbo och Medskog.

Det var strax norr om Järbo som en lastbil och en personbil kolliderat efter att personbilen kommit över på fel sida i en högerkurva. Efter kollisionen hamnade båda fordonen i diket.

Magnus Östlund, yttre befäl på Gästrike Räddningstjänst, uppger att personbilen hade fått omfattande skador. Föraren som uppges ha klarat sig utan några allvarligare skador har förts till sjukhus för kontroll. Lastbilschauffören uppges ha klarat sig helt utan fysiska skador.

Lastbilen är lastad med matvaror som nu kommer att lastas om till en annan lastbil innan bärgning kommer att utföras. I samband med omlastning och bärgning kommer det att råda begränsad framkomlighet på platsen och tidvis kan vägen även komma att stängas av helt.

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
- Annons -