Hälsingland: Flera olyckor på E4

3192
Foto: Singelolyckan med lastbil på E4 vid Alebosjön

Under natten mot onsdag och på onsdagsmorgonen har det inträffat flera olyckor på E4 mellan Söderhamn och Hudiksvall.

Kl 01:11 inkom det första larmet och då rörde det sig om en singelolycka med en lastbil med släp i höjd med Alebosjön norr om Söderhamn. Vägen blockerades i norrgående riktning fram till ca 04:30 men inga personer kom till skada i samband med detta.

kl 01:28 körde en personbil in i mitträcket i höjd med Njutånger. Enligt polisen ska inga personer ha skadats i samband med detta.

kl 02:23 inkom larm gällande en singelolycka med en lastbil i södergående riktning strax söder om Njutånger. Trafiken leds om via gamla E4 och kommer att göras så fram till dess att fordonet bärgats.

Kl 04:49 blir en personbil påkörd av en lastbil på E4 i norrgående riktning vid Enånger. Den kvinna född -45 som körde personbilen förs till sjukhus med ambulans och totalstopp uppstår i trafiken i norrgående riktning.

Kl 05:40 inträffade en singelolycka med en lastbil i norrgående riktning strax söder om trafikplats Iggesund. Inga personer kom till skada.

Kl 07:07 larmades ambulans och räddningstjänst till en kollision mellan en lätt lastbil och en personbil på E4 söder om trafikplats Njutånger. Enligt de första uppgifterna ska lastbilen ha kört in i personbilen bakifrån. En person klagar efter detta på nacksmärta.

Trafikverket uppgav vid kl 08:00 att E4 är avstängd på flera ställen och man uppmanar trafikanterna att välja gamla E4, väg 583, Enånger – Hudiksvall. Då det är flera pågående händelser kan förutsättningarna på aktuella sträckor och riktningar ändras under morgonen och förmiddagen.

- Annons -