Norrala: Minibuss i olycka på E4

541
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 19:50 på fredagskvällen inträffade en singelolycka med en minibuss på E4 mellan Söderhamn och Enånger.

Det var i höjd med Alebosjön som en minibuss sladdat av vägen och blivit stående en bit ner i diket. En ambulans låg bakom fordonet i samband med att olyckan inträffade och det var personal i denna som slog larm om olyckan.

Räddningstjänsten från Söderhamn åkte mot platsen tillsammans med ytterligare ambulanser. I fordonet färdades nio personer och ganska snart kunde man konstatera att samtliga klarat sig utan skador varpå de övriga ambulanser som var på väg mot platsen kunde vända. Räddningstjänsten åkte till platsen för kontroll av läckage.

Ett körfält var avstängt i samband med att man jobbade på platsen.

Foto: Daniel Sjöholm
- Annons -