Söderala: Två bilar krockade i korsning

2067

Strax före kl 17:00 på onsdagseftermiddagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 50 i höjd med Söderala.

Det var i korsningen mellan väg 50 och väg 633 som en personbil och en taxi kolliderat. Personbilen kom från Söderhamn och skulle svänga vänster in mot Söderala. I samband med detta kolliderade man med en taxi som färdades väg 50 in mot Söderhamn.

Kollisionen var så pass kraftig att det svängande fordonet snodde runt ett varv och taxin hamnade i diket. I personbilen färdades en person som fördes till sjukhus efter att räddningstjänsten klippt upp taket för ett säkert uttag av den skadade. I taxin färdades två personer som båda klarade sig utan fysiska skador.

I samband med räddningsarbetet stängde man av väg 50 och väg 633 helt vid olycksplatsen.

- Annons -