Bollnäs: Polisen utreder misstänkt mord

436

Vid kl 18:30 på söndagen påträffades en allvarligt skadad man på Norra Kilaforsvägen  i Bollnäs. Polisen utreder nu det hela som ett misstänkt mordförsök.

Mannen som uppges vara i 50-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus där man enligt Mikael Hedström, presstalesman på Polisen region mitt, bedömde skadorna som allvarliga och mannens tillstånd som kritiskt. Från polisen sida vill man inte uppge vilken typ av skador mannen har.

Kl 12:55 på måndagen uppgav polisen att mannen, som haft svåra skallskador, avlidit på Gävle sjukhus. Mannens anhöriga har underättats.

Ärendet är ett spaningsärende och det finns inga misstänkta i nuläget. Brottsrubriceringen har ändrats till mord.

Polisen söker vittnen som har gjort iakttagelser kring Norra Kilaforsvägen under lördagen och fram till kl 18:30 på söndagen. Alla tips och iakttagelser kan lämnas till polisen på telefon 114 14 och man hänvisar då till mordet i Bollnäs.

- Annons -