Järvsö: Två lastbilar krockade på väg 83

985
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 09:15 på måndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en kollision mellan två lastbilar strax söder om Järvsö.

Det var i korsningen med Orrabacken som en långtradare och en grusbil kolliderat. Enligt uppgift ska grusbilen ha kanat ut på riksvägen från den mindre anslutande vägen och då kolliderat med långtradaren.

Olle Björk, insatsledare på räddningstjänsten i Ljusdal, uppger att passageraren i ett av fordonen förts till hälsocentral för kontroll. En av chaufförerna ska ha känt viss smärta i knäna men denne behövde inte föras till sjukhus. Den andre chauffören klarade sig helt oskadd.

Båda fordonen måste bärgas från platsen. Det råder begränsad framkomlighet vid olycksplatsen.

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
- Annons -