Ljusdal: Frontalkollision på väg 83

2179
Foto: Räddningstjänsten Ljusdal

Vid kl 13:30 på söndagen larmades ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 83 mellan Ljusdal och Järvsö.

Enligt uppgift ska det ha rört sig om en frontalkollision mellan två personbilar i höjd med Storhaga. Det ska röra sig om en allvarligare olycka med minst två allvarligt skadade personer och helikopter har kallats till platsen.

Enligt Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisen region mitt, ska tre personer ha varit inblandade i olyckan men det finns inga uppgifter om tillståndet på den tredje personen. Senare ändrades dock dessa uppgifter till att endast två personer varit inblandade. Båda har förts till sjukhus, en med helikopter och den andre med ambulans. Enligt Olle Björk, insatsledare på räddningstjänsten i Ljusdal, rörde det sig om en man samt en kvinna.

Vägen har stängts av helt vid olycksplatsen och premiärt räknar man med att den kommer att vara avstängd fram till ca 15:30.

- Annons -