Mo: Körde onykter med barn i bilen

2859

Vid lunchtid på torsdagen fick polisen flera samtal från bilister om en personbil som vinglande kraftigt på väg 50 mellan Söderhamn och Glössbo.

Enligt de som slår larm till polisen ska det aktuella fordonet flertalet gånger ha varit nära att krocka med mötande trafik. När bilen stannar vid Mo Skola lyckas allmänhet att få tag tag i bilnycklarna och därmed hindra vidare färd.

När polisen anländer till platsen kan man konstatera att föraren av bilen, en kvinna i 35-årsåldern, är kraftigt berusad. Hon blåser positivt på platsen och det visar sig att hon är så pass kraftigt berusad att hon blir misstänkt för grovt rattfylleri.

I bilen fanns förutom kvinnan även ett litet barn uppger Daniel Wikdahl, presstalesperson på Polisen region mitt. Med anledning av detta görs också en anmälan till socialtjänsten.

- Annons -