Tönnebro: Bil sladdade av E4

745
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 21:45 på fredagskvällen fick SOS Alarm in ett samtal gällande en bil i diket utmed E4 mellan Söderhamn och Tönnebro.

Inringaren uppgav att det stod ett fordon i diket mot viltstängslet men man uppgav även att man inte visste om någon var kvar i bilen. Räddningstjänsten från Söderhamn larmades ut tillsammans med ambulans för att reda ut saken.

Man påträffade senare det aktuella fordonet i diket i norrgående riktning mellan Tönnebro och Sörbränningen. Man fick snabbt klart för sig att det fanns en person kvar i bilen men att denne var oskadd och satt i sin bil och inväntade den bärgare man ringt. Bilen var i stort sett oskadd och troligtvis kunde man fortsätta bara bilen kommit upp på vägen igen.

Foto: Daniel Sjöholm
- Annons -