Söderala: Singelolycka på väg 50

2465

Vid kl 20:10 på söndagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på väg 50 mellan Söderhamn och Glössbo.

Det var vid infarten vid Kinsta Hönsgård som en personbil med släpvagn som färdades i riktning mot Bollnäs hade kört av vägen. Först körde man ner i diket på högersidan där man kolliderade med en postlåda och flera soptunnor. Efter detta korsade man vägbanan och körde ner i diket på motsatta sidan där det tog stopp.

I fordonet färdades en man i 40-årsåldern som fördes till Hudiksvalls sjukhus för vård. På måndagsmorgonen meddelade Region Gävleborg att mannen, som inte är hemmahörande i Gävleborg, vårdas för allvarliga skador. Det är i nuläget oklart vad som orsakat olyckan. Polisen kommer nu att utreda händelsen vidare.

I samband med räddningsarbetet stängde man av vägen helt i båda riktningar.

- Annons -