Gävle: Död man funnen vid badplats

2275
Foto: Roger Nilsson

Strax före kl 08:00 på söndagsmorgonen slog allmänhet larm om att det fanns en kropp i vattnet vid Boulognerbadet i Gävle.

Polis, ambulans och räddningstjänst åkte till platsen och kunde där konstatera att personen i fråga var avliden. Enligt Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisen region mitt, rör det sig om en man. Mannen i fråga var på söndagsförmiddagen ännu inte identifierad och det är också oklart vad som orsakat dödsfallet.

Polisen arbetar i nuläget med händelsen utifrån att ett brott begåtts men man är även tydliga med att det även kan röra sig om en olyckshändelse eller suicid. Ett större område kring fyndplatsen har spärrats av och polisens tekniker kommer att göra en teknisk undersökning under dagen.

Foto: Roger Nilsson
- Annons -