Söderhamn: Bilist kolliderade med lyktstolpe

2338
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 15:20 inkom larm gällande en singelolycka med en personbil på väg 642, Södra Tvärleden, i Söderhamn.

Det var i höjd mellan infarten till Långtå och vägen mot Östansjö som en bilist kört av vägen och kolliderat med en lyktstolpe. Ett vittne som legat bakom det aktuella fordonet har uppgett att bilen plötsligt bara svängt av vägen utan någon förvarning om att något var fel.

Enligt Ulf Ohlson, insatsledare på räddningstjänsten i Söderhamn, kan olyckan ha orsakats av något sjukdomsrelaterat. Enligt personal på ambulansen har man inte kunnat finna något uppenbar orsak varpå mannen i fråga fördes till sjukhus för kontroll.

I samband med räddningsarbetet pågick dirigerades trafiken växelvis förbi platsen.

- Annons -