Tönnebro: Två bilar krockade på väg 83

1829

Vid kl 16:20 på söndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 83 mellan Tönnebro och Stråtjära.

Det var i närheten av Själstugasjön som en personbil som färdades söderut hade kommit över på fel sida av vägen. I samband med detta körde man in i sidan på en mötande personbil som då voltade ner i diket.

Enligt Gustav Englin, styrkeledare på räddningstjänsten i Holmsveden, färdades totalt tre vuxna och ett barn i bilarna. Sjukvårdsledaren på olycksplatsen uppger att tre av dessa kommer att föras till Gävle sjukhus för vård. Enligt den första bedömningen på olycksplatsen ska det inte handla om några allvarligare skador.

Cid kl 17:30 arbetade fortfarande räddningstjänsten från Söderhamn och Holmsveden på platsen men man bedömde då att man skulle kunna öppna vägen igen vid kl 18:00.

- Annons -