Söderhamn: Tre olyckor på E4

2129

Strax efter kl 14:00 på lördagen larmades ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 mellan Söderhamn och Tönnebro.

Det var strax söder om Ålsjön som en bilist kört in i mitträcket i södergående riktning. I samband med olyckan spreds en del skräp över vägbanan men ingen av personerna som färdades i fordonet ska ha skadats.

I samband med att räddningstjänsten arbetade på olycksplatsen körde ytterligare en bilist in i mitträcket i norrgående riktning på samma plats uppger Jan Eriksson, insatsledare på räddningstjänsten i Söderhamn. Inte heller i denna olycka kom några personer till skada.

Vid 14:30-tiden inkom nästa larm om en trafikolycka på samma sträcka. Det rörde sig då om en kollision mellan två fordon i höjd med Ålsjön. Enligt de första uppgifterna ska en personbil ha kört in i en annan bakifrån i de köer som uppstått på platsen efter den första olyckan.

Fem personer ska vara inblandade i denna olycka och ambulans samt räddningstjänst har larmats till platsen. En av de inblandade personerna fick föras med ambulans till Hudiksvalls sjukhus.

- Annons -