Ljusne: Bilist körde in i lastbil

1461
Foto: Daniel Sjöholm

Strax efter kl 20:00 på tisdagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på E4 mellan Söderhamn och Tönnebro.

Det var i södergående riktning strax norr om Norrbränningen som en bilist kört in i en lastbil bakifrån. Det hade uppstått köer på platsen i samband med att ett fordon fått någon form av haveri på en enkelfilig sträcka. Chauffören av lastbilen uppger att han upptäckte kön, bromsade in, och slog på varningsblinkers då han stod sist i kön. Strax efter detta hörde han en smäll och kunde konstatera att en bil kört in i honom bakifrån.

I personbilen färdades två personer varav en fått föras till Hudiksvalls sjukhus då man fått buksmärtor i samband med olyckan. I samband med räddningsarbetet stängde man tillfälligt av vägen i södergående riktning.

Foto: Daniel Sjöholm
- Annons -