Ramsjö: Larm om villabrand

113

Räddningstjänsten larmades vid kl 15:45 på torsdagen till en brand i en villa i Tevansjö mellan Ramsjö och Laforsen.

Enligt de första uppgifterna ska det brinna med öppna lågor i den aktuella byggnaden. Leif Gäfvert, insatsledare på räddningstjänsten i Ljusdal, uppger senare att den aktuella byggnaden ska vara någon form av fritidsboende.

Själva boningshuset har brunnit ner till grunden men man lyckades förhindra branden från att sprida sig till två mindre byggnader som stod intill.

Tidigare under dagen har ett åskväder passerat i området uppger Leif Gäfvert men det är i nuläget oklart om det har något samband med branden. Senare under torsdagen meddlar polisen att det troligen är åskan som orsakat branden och man misstänker därför inget brott i samband med branden.

- Annons -