Gnarp: En död och två skadade i frontalkollision

530

Strax före kl 13:00 på söndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på E4 i höjd med Gnarp.

På platsen ska två personbilar ha varit inblandade i en frontalkollision. I de båda fordonen färdades tre personer varav minst en ska ha blivit fastklämd.

Enligt Pelle Nellberg, presstalesperson på polisen region mitt, ska samtliga tre personer ha  förts till sjukhus med allvarliga skador. Senare uppgav Region Gävleborg att skadorna för de två av de inblandade personerna, en man i 50-årsåldern samt en kvinna i 60-årsåldern, som fördes till Hudiksvalls sjukhus i mannens fall var lindriga och i kvinnas allvarliga. Den tredje personen, en man i 60-årsåldern, avled till följd av de skador man ådrog sig i olyckan uppger polisen. Mannens anhöriga har underättats om dödsfallet.

I samband med räddningsarbetet stängde man av vägen helt men vid kl 14:30 uppgav man att man börjat släppa på trafiken i begränsad omfattning.

- Annons -