Sunnäs: Trafikolycka på väg 583 – Bil fattade eld

1149
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 22:50 på tisdagskvällen larmades ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 583 mellan Ljusne och Axmarby.

Det var i höjd med Sunnäs som en bilist kört av vägen och kolliderat med en lyktstolpe efter att man fått väja för en mötande timmerbil. Detta var något som även bekräftades av ett vittne som färdades bakom olycksfordonet.

I samband med att räddningstjänsten fick in larmet om olyckan fick man även kännedom om att fordonet börjat brinna. När man anlände till platsen var fordonet övertänt. Föraren som var själv i fordonet klarade sig utan skador uppger Andreas Griph, insatsledare på räddningstjänsten i Söderhamn.

Timmerbilen ska inte ha stannat kvar på olycksplatsen och det är okänt om föraren av denne uppfattat vad som hänt.

- Annons -