Stråtjära: Bil och fyrhjuling förstörda i brand

1535

Strax efter kl 19:00 på fredagskvällen larmades räddningstjänsten till Östra Böle, Stråtjära, med anledning av en brand i en fyrhjuling.

Det var i samband med att man försökt starta fyrhjulingen som det av någon anledning börjat brinna. Enligt Gustav Englin, styrkeledare på räddningstjänsten i Holmsveden, hann branden även sprida sig till en personbil som stod intill.

Initialt var det även stor risk för att branden skulle sprida sig till ett uthus intill de båda fordonen uppger Gustav Englin. En person på plats ska dock med hjälp av en vattenslang ha lyckats begränsa brandens framfart till dess att räddningstjänsten anlände till platsen och tog över släckningsarbetet.

Både fyrhjulingen och personbilen fick så pass omfattande skador att de är att anse som totalförstörda. Inga personer kom till skada.

- Annons -