Kungsgården: Bil i diket – Misstänkt drograttfylleri

1161

Vid kl 09:30-tiden på fredagen larmades polisen till väg 654 i Kungsgården utanför Söderhamn med anledning av att en personbil kört i diket.

På plats kunde polispatrullen konstatera att föraren, en man i 25-årsåldern, uppträder påverkat och misstanke om drograttfylleri uppstod. Enligt Linda Wideberg, presstalesperson på polisen region mitt, misstänks mannen även för brott mot knivlagen samt olovlig körning då han saknade körkort.

Strax före kl 13:00 får SOS 112 in ett larm om en singelolycka på väg 654 i Kungsgården. Den som larmade uppgav att en bil kört i diket och två personer fanns på platsen. När räddningstjänsten kommer fram till platsen får man kännedom om att det handlar om bilen från morgonens händelse och ingen ny olycka. De två personer som finns på plats för att försöka få upp bilen ur diket uppträdde även de påverkat varpå räddningstjänsten kontaktade polisen.

Räddningstjänsten och bärgare lämnade platsen utan någon åtgärd.

- Annons -