Norrala: Lastbilsolycka på E4

2398
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 13:20 på tisdagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka med en lastbil på E4 mellan Enånger och Söderhamn.

Det var i södergående riktning i höjd med Norraladalen som en lastbil fått sladd och kört in i mitträcket. Chauffören ådrog sig smärta i bröstet samt nacken och fördes med ambulans till Hudiksvalls sjukhus.

I samband med olyckan ställde sig lastbilen över det södergående körfältet varpå trafiken blockerade helt. Vid kl 16:00 var vägen fortfarande avstängd i södergående riktning på grund av bärgningsarbetet. Det är oklart när vägen åter kan öppnas.

Olyckan har även lett till att flera lastbilar tidvis har fastnat i uppförsbacken norrut. Detta då man kört sakta förbi olycksplatsen och därför inte haft fart för att i det hala väglaget ta sig upp.

- Annons -