Harmånger: Flera fordon i olycka på E4

667

Vid kl 12:30 inkom larm gällande en trafikolycka med flera fordon på E4 söder om Harmånger.

Enligt de första uppgifterna ska 4-5 fordon vara inblandade i olyckan som skett i norrgående riktning. Ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen och man kunde senare konstatera att olyckan skett i höjd med Långsjön.

När man anlände till platsen kunde man även konstatera att det var åtta fordon som inblandade i olyckan. Enligt PA Ekvall, insatsledare på Norrhälsinge Räddningstjänst, hade det av någon anledning uppstått kö på platsen och de efterföljande bilisterna upptäckte detta för sent.

PA Ekvall uppgav vid 14-tiden att två personer fick föras till sjukhus. Personerna i fråga ska dock inte ha skadats fysiskt utan vara chockade.

I samband med räddningsarbetet stängde man av vägen i norrgående riktning och ledde trafiken via Strömsbruk upp till Harmånger.