Söderhamn: Brand på Beijer Bygg

2928

Vid 03-tiden natten mot torsdag fick räddningstjänsten larm om att man sett lågor slå upp vid en verkstad på Montörsbacken i Söderhamn.

När man anlände till området kunde man konstatera att det inte var på Montörsbacken det brann utan på Beijer Bygg på Björnängsvägen.  På platsen brann det i en större mängd byggmaterial, mestadels isolering, som stod i ett magasin på butiksområdet.

Räddningstjänsten kunde relativt snabbt få kontroll på branden. Vid kl 03:45 arbetade man med eftersläckning av byggmaterialet samt delar av själva byggkonstruktionen till magasinet.

Det är oklart hur branden har kunnat uppstå. Enligt Pelle Nellberg, presstalesperson på polisen region mitt, utreds branden som grov skadegörelse och platsen har spärrats av för en teknisk undersökning.

- Annons -