Söderala: Motorcykel och personbil i kollision

2141
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 09:45 på måndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 50 vid Söderala väster om Söderhamn.

Det var i korsningen mellan väg 50 och väg 633 som en personbil och motorcykel hade kolliderat. Det var i samband med att en personbil skulle svänga vänster in på väg 633 som föraren av fordonet inte uppmärksammat att det kom en mötande motorcykel på väg 50 in mot Söderhamn.

Kollisionen blev kraftig och både motorcykeln samt föraren av denna hamnade i diket en bit från själv korsningen. Motorcyklisten har förts till sjukhus i ambulans med okända skador men enligt räddningstjänsten var han vid medvetande då ambulansen lämnade platsen. Föraren av personbilen klarade sig helt utan fysiska skador.

I samband med räddningsarbetet stängde man av väg 50 helt i riktning mot Söderhamn. Även väg 633 stängdes av för trafik ut mot väg 50.

- Annons -