Söderhamn: Lastbilsolycka på E4

1022

Foto: Linda Larsson
Vid kl 09:20 på söndagen inkom larm gällande en singelolycka med en lastbil på E4 mellan Söderhamn och Tönnebro.

Det ska vara i södergående riktning strax innan trafikplats Höljebro som en lastbil kört i diket.

Ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen men enligt de första uppgifterna ska inga personer ha skadats.

Enligt Ulf Ohlson, insatsledare på räddningstjänsten i Söderhamn, hade chauffören av okänd anledning kört ner i diket och där kört cirka 100 meter innan det tog stopp. Ekipaget som var lastat med mastdelar tippade inte utan står på hjulen cirka 10 meter från vägkanten.

Ekipaget utgör i nuläget inga hinder för övrig trafik och räddningstjänsten har lämnat platsen. Bärgning kommer att ske senare och då kan vägen komma att stängas av. Cirka 50 meter viltstängsel kördes också ner under färden i diket.

- Annons -