Söderhamn/Hudiksvall: Bilist stoppades med spikmatta

127

På måndagskvällen hade polisen ett efterföljande på en personbil på E4 norr om Söderhamn efter att föraren inte stannat då polisen försökte stoppa den aktuella bilen.

Anledningen till att polisen försökte stoppa bilen var att man observerat att detta framfördes vingligt. Efterföljandet påbörjades på E4 norr om Söderhamn och fick sitt slut i Hudiksvall efter att man körde över den spikmatta som polisen lagt ut innan Hudiksvall.

I fordonet befann sig två personer, en 28-årig kvinna samt en 19-årig man. Kvinnan är nu misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav, olovlig körning samt ej stannat på polismans tecken.

Mannen blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Personerna fördes till polisstationen i Hudiksvall för vidare utredningsåtgärder.