Norrala: Bil körde in i snödriva

93

Vid kl 06:40 på torsdagsmorgonen larmades ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 mellan Söderhamn och Enånger. 

Det var i norrgående riktning i höjd med Sketteneåsen som en personbil kört av vägen och hamnat i en snödriva. Ingen av de inblandade personerna hade kommit till skada varpå ambulans och räddningstjänst kunde lämna platsen.

Vid kl 08:20 inkom ännu ett larm om en olycka i samma område. En förbipasserande lastbilschaufför hade sett en bil på sidan av vägen i vilken det satt personer i. När räddningstjänsten anlände till platsen kunde man konstatera att det inte rörde sig om någon ny olycka. Enligt Jan Eriksson, insatsledare på räddningstjänsten i Söderhamn, var det personerna från morgonens olycka son satt och väntade på bärgare.

- Annons -