Glössbo: Seriekrock på väg 50

1073
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 16:30 på tisdagseftermiddagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 50 i Glössbo mellan Bollnäs och Söderhamn.

Det var i höjd med korsningen med väg 652, Trönövägen, som tre fordon var inblandade i en seriekrock. En personbil som skulle göra en vänstersväng mot Trönö hade stannat och efter denna hade ytterligare en bilist stannat. En efterföljande skåpbil hann inte få stopp och körde då in i de båda framförvarande bilarna.

Enligt Johan Berggren, insatsledare på Räddningstjänsten i Bollnäs, färdades fyra personer i de båda fordonen. En av dessa, föraren av bilen som skulle svänga vänster, fördes till sjukhus för kontroll då man klagade på nacksmärta.

I samband med räddningsarbetet dirigerades trafiken växelvis förbi platsen.

- Annons -