Mohed: Brand i sommarstuga

754

Strax innan kl 14:00 på lördagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en brand i en sommarstuga intill Florsjön i Mohed.

Det var en förbipasserande som sett att det brann i stugan utmed väg 621 vid Florkvarn strax väster om Mohed. Kort efter att polispatrull anlände till platsen slog lågor ut från ett av fönstren till stugan. Strax efter anlände räddningstjänsten som snabbt kunde slå ner branden.

Stora skador

Räddningstjänsten kunde släcka branden innan den fått så pass mycket fästa att huset brann ner. Dock har branden orsakat så pass omfattande skador invändigt att stugan kan ses som totalförstörd.

Inga personskador

Det ska inte ha funnit några personer i stugan och inga personer har kommit till skada. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden varpå polisen kommer att utreda händelsen vidare. Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning.