Söderhamn: Allvarlig olycka med fyrhjuling

1678
Foto: Daniel Sjöholm

Vid 20-tiden på lördagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka med en fyrhjuling i höjd med Ina utanför Söderhamn.

Det var en fyrhjuling som färdades in mot Söderhamn på väg 50 som kört in i en refug och hamnat i diket vid korsningen med Sundsbrovägen. På fyrhjulingen färdades två män i 45-55-årsåldern som båda saknade hjälm.

En av de båda männen slogs medvetslös i samband med olyckan men enligt Ulf Ohlson, insatsledare på Räddningstjänsten i Söderhamn, hade denne fått medvetandet åter när man anlände till platsen. De båda har förts till Hudiksvalls sjukhus för vård. Enligt en första bedömning på olycksplatsen ska de båda ha skadats allvarligt men senare uppgav Region Gävleborg att de båda ådragit sig måttliga skador.

- Annons -