Holmsveden: Villabrand i Tönnånger

2552

Vid kl 04:25 på lördagsmorgonen larmades räddningstjänsten till en brand i en villa i Tönnånger öster om Holmsveden.

När räddningstjänsten från Holmsveden anlände till platsen brann det redan så pass kraftigt i villan att man valde att inte gå in i denna. Det fanns ingen risk för spridning till andra byggnader varpå man påbörjade yttre släckning. Senare fick man förstärkning från räddningstjänsten i Söderhamn samt Kilafors.

Man har inte påträffat några personer på platsen men räddningstjänsten uppger att det finns misstankar om att en person kan ha blivit kvar i lågorna. Vid 06-tiden började enheter från räddningstjänsten att lämna platsen men styrkan från Holmsveden kommer att vara kvar under morgonen och förmiddagen.

Det är oklart vad som orsakat branden. Platsen kommer att spärras av för en teknisk undersökning som kommer att genomföras då det är praktiskt möjligt.