Hamnäs: Singelolycka på väg 83

785
Foto: Daniel Sjöholm

Vid 14-tiden på måndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på väg 83 mellan Kilafors och Stråtjära.

Det var strax väster om Hamnäs som en taxi kört av vägen och hamnat bland några träd i diket. Fordonet färdades söderut när olyckan inträffade och fordonet ska ha kolliderat med ett räcke på motsatt körbana innan man hamnade i diket.

Enligt Johan Berggren, insatsledare på räddningstjänsten i Bollnäs, satt föraren av fordonet kvar i bilen och fick hjälpas ut av räddningspersonalen. Personen i fråga fördes till Gävle sjukhus med vad man befarade vara allvarliga skador. Senare uppgav Region Gävleborg att föraren, en man 25-30 år, av okänd anledning avvikit från akuten.

Vägen stängdes av helt i samband med räddningsarbetet.

- Annons -