Söderala: Trafikolycka vid Mio möbler

3304

Strax före kl 12:00 på lördagen fick polis, ambulans och räddningstjänst larm om en trafikolycka på väg 50 mellan Söderhamn och Glössbo.

Det var i höjd med Mio möbler i Kinsta som två personbilar kolliderat i samband med en vänstersväng. Båda fordonen kom från Söderhamn och i samband med att den ena bilen skulle svänga vänster in mot Mio blev man påkörd bakifrån av ett efterföljande fordon.

Kollisionen blev kraftig och den påkörda bilen snodde runt och hamnade i diket på motsatt sida av vägen. I det fordonet färdades en medelålders kvinna som kunde föras till sjukhus efter att räddningstjänsten klippt upp dennes bil. I den andra bilen färdades två yngre män som själva hade tagits sig ur sitt fordon. Samtliga tre fördes till sjukhus men det ska enligt de första uppgifterna inte röra sig om några allvarligare skador.

I samband med räddningsarbetet stängde man av väg 50 helt.

- Annons -