Mo: Trafikolycka på väg 50

821

Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild
Vid kl 11:20 på lördagen larmades ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 50 i höjd med bilskroten mellan Mohed och Glössbo. 

Två fordon, en skåpbil och en personbil, samt en älg var inblandade i olyckan. Skåpbilen hade kolliderat med älgen och personbilen ska i samband med att man väjt eller möjligtvis kolliderat med älgen ha kört av vägen och voltat.

Totalt var två vuxna samt två barn inblandade i olyckan. Föraren av personbilen fördes till sjukhus med okända skador. De båda barnen som ska ha varit i stort sett oskadda fördes till sjukhus för kontroll. Föraren av skåpbilen ska ha fått sårskador på händerna men valde att inte följa med till sjukhus.

I samband med räddningsarbetet stängde man av vägen helt.

Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild
- Annons -