Söderhamn: Honda Gold Wing brann på E4

1688
Brand motorcykel E4 Söderhamn Xnytt
Foto: Daniel Sjöholm

Vid kl 19:40 på söndagskvällen larmades räddningstjänsten till en brand i en motorcykel på E4 strax norr om Söderhamn.

Det var en motorcykel av märket Honda Gold Wing GL1800 som fattat eld under färd. Mannen som färdades på fordonet var på väg hem till Njutånger efter att under dagen ha åkt runt i Hälsingland när branden uppstod.

Strax norr om Söderhamn upptäckte han rökutveckling under instrumentpanelen och när han stannade slog lågor upp från samma ställe. När räddningstjänsten anlände till platsen brann det kraftigt i motorcykeln som blev totalförstörd.

I samband med släckningsarbetet stängde man av ett körfält i norrgående riktning. Föraren klarade sig helt oskadd från branden.

- Annons -