Årskogen: Två bilar i olycka – Två personer omkom

1308

Vid kl 17:15 på måndagseftermiddagen inträffade en allvarlig trafikolycka på E4 norr om Gnarp.

Det ska vara i norrgående riktning i höjd med Årskogen som två bilar krockat. Enligt Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisen region mitt, skedde olyckan i samband med att ett av fordonen skulle göra en vänstersväng. Man kolliderade då med en annan personbil och hamnade på liggande på taket vid sidan av vägen.

Tre personer var inblandade i olyckan och samtliga har förts till sjukhus med okända skador. Två av de inblandade uppges ha varit medvetslösa.

Vid 21-tiden uppgav polisen att två äldre kvinnor som färdades i den bil som hamnade på taket har avlidit. Den ena kvinnan var i 80-årsåldern och hennes anhöriga har underättats. Den andra kvinnan har polisen ännu inte kunnat finna några anhöriga till varpå ärendet fortsatt kommer att skötas av en dödsfallshandläggare.

I samband med räddningsarbetet stängde man av vägen på platsen fram till kl 19:20.

- Annons -