Hudiksvall: Två lastbilar i krock på E4

335

Vid kl 13:30 på måndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på E4 mellan Hudiksvall och Harmånger.

Enligt uppgift ska det röra sig om en kollision mellan två lastbilar strax norr om vägskälet mot Strömsbruk vid Välsta. Olyckan inträffade i samband med att en av lastbilarna drabbats av någon form av haveri och stod stilla utmed vägen. En lastbilschaufför som kom efter uppmärksammade inte detta och körde in i lastbilen bakifrån och hamnade sedan i diket. En person har förts till sjukhus med okända skador.

Trafikverket meddelar av vägen har stängts av i båda riktningar och trafiken leds via väg 307 och 758 från Jättendal via Bergsjö vidare till Hudiksvall och omvänt. Enligt en första prognos kommer vägen att vara avstängd fram till kl 18:30. Senare uppgav man dock att norrgående riktning åter öppnas för trafik vid 15-tiden.

- Annons -